ОСТАННІ НОВИНИ

Беар Гріллс приєднується до команди амбасадорів Superhumans

Андрій Котенський

|

Всесвітньо відомий шукач пригод і телеведучий Беар Гріллс приєднується до команди амбасадорів клініки протезування та реконструкції частин тіла Superhumans, яка невдовзі запрацює на Львівщині.

Восени минулого року Bear Grylls відвідав Україну, щоб зняти дуже особливий та ексклюзивний документальний фільм про наше життя під час війни. У той період ми переживали постійні атаки на енергетичну інфраструктуру та майже щоденні відключення електроенергії.

Нещодавно відбулася презентація фільму про Україну і це неймовірно важливий знак підтримки для нас. Адже роботу Беар Гріллса дивляться мільйони глядачів по всьому світу.

Також Superhumans планує співпрацю з BecomingX – компанією з навчання та розвитку, співзасновником якої є Беар, щоб показати, як superлюди, військові чи цивільні, можуть реалізувати свій потенціал і жити повноцінним життям.

Раніше повідомлялось, що на Львівщині зʼявиться клініка протезування та реконструкції частин тіла Superhumans.

Насамперед медзаклад спеціалізуватиметься на реабілітації людей, що постраждали внаслідок російської агресії. Його відкриють на базі однієї з комунальних лікарень Львівщини.

Новий медичний центр створюватимуть на кошти міжнародних меценатів та українських спонсорів. При цьому оновлення чекатиме й на саму лікарню, при якій його відкриють.

Приймати пацієнтів Superhumans Center розпочне цього року. Тут працюватимуть кращі лікарі зі США та ЄС.

21 вересня 2022 року стало відомо, що клініці Superhumans передадуть частину Виниківського госпіталю.

Андрій Данилко продав на аукціоні в Лондоні автомобіль Rolls Royce, який належав лідеру легендарного гурту Queen Фредді Мерк’юрі, за 11 млн грн. Всі кошти підуть на створення клініки протезування Superhumans.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *