ОСТАННІ НОВИНИ

Працівницю ЛОР покарали доганою за скандал з подарованою перепусткою

Ольга Денисяка

|

Працівницю Львівської облради Василину Софранюк покарали доганою після скандалу з подарованою перепусткою на в’їзд на площу Ринок. Про це повідомила під час засідання Львівської обласної ради голова ЛОР Ірина Гримак, передає Львівський портал.

На засіданні 30 березня депутати затверджували Антикорупційну програму Львівської обласної ради на 2023-2025 роки. Під час затвердження програми депутатка Ірина Сех запитала в голови облради, які були вжиті заходи щодо працівниці апарату ЛОР, головної спеціалістки відділу гуманітарної політики та міжнародної співпраці Василини Софранюк, що стала фігуранткою скандалу через подаровану їй перепустку на проїзд пішохідною зоною площі Ринок. Подарував цю перепустку дівчині вже колишній головний поліцейський Львівщини Роман Пилипенко.

Голова облради Ірина Гримак повідомила, що до Василини Софранюк застосували дисциплінарне стягнення у вигляді догани.

«Стосовно працівника апарату було застосоване дисциплінарне стягнення. В рамках проведення атестації будемо реагувати в подальшому і дивитись, як станом на сьогодні застосування дисциплінарної відповідальності вплинуло на подальший результат роботи працівника», – повідомила Ірина Гримак.

Нагадаємо, в січні керівник патрульної поліції Львівської області Роман Пилипенко подарував своїй дівчині Василині Софранюк перепустку, що дозволяє проїзд пішохідною частиною площі Ринок. Дівчина виклала відео з врученням подарунку в свої соцмережі, що обурило читачів і спричинило публічний скандал.

Після розголосу керівника патрульної поліції Львівщини Романа Пилипенка відсторонили від обов’язків. Після представлення нового керівника патрульної поліції Андрія Крутня стало відомо, що Романа Пилипенка переводять в іншу область на нижчу посаду.

Згодом у львівській мерії повідомили, що дарована перепустка керівником патрульних недійсна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *