ОСТАННІ НОВИНИ

Пологовий на Мечникова отримав портативні інкубатори для немовлят

Наталя Дуляба

|

Міський пологовий будинок №1 отримав портативні інкубатори, які дозволяють підтримувати комфортну температуру для новонароджених протягом восьми годин. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

«Тепер малюки, які народилися в нашому пологовому будинку, зможуть перебувати у ще комфортніших умовах. Адже девайс упродовж восьми годин може тримати необхідну температуру, що гарантує діткам ще більше тепла та зручності», – кажуть медики.

Перевагою портативних інкубаторів є те, що вони прості у використанні, не потребують живлення від мережі, можуть бути багаторазовими та є абсолютно безпечними.

Нагадаємо, з кінця 2021 року у Львові діє Територіальне медоб’єднання акушерства та гінекології, до якого увійшли: міський пологовий будинок №1 на вул. Мечникова та 3 міська лікарня (пологовий на вул. Раппапорта). Саме тут надають комплексну допомогу, пов’язану з пологами і жіночим здоров’ям.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ТМО акушерства та гінекології

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *