ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові шукають інспекторів з паркування

Наталя Дуляба

|

У Львові шукають на роботу інспекторів з паркування. Зарплату пропонують від 14 тисяч грн, серед вимог – вища освіта і знання державної мови. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Людина, яка претендує на посаду інспектора з паркування, повинна мати вищу освіту та володіти українською мовою. Власних технічних засобів мати не потрібно, ними забезпечує роботодавець. Вимог щодо стажу роботи немає.

Разом із тим у мерії додають, що для інспекторів з паркування є можливість оформити бронювання на час воєнного стану відповідно до положень Постанови №76 Кабінету Міністрів України від 27.01.2023.

Кандидатам пропонують:

  • офіційне працевлаштування;
  • зарплату від 14 тисяч грн;
  • повний пакет соціальних гарантій;
  • щорічну відпустку (30 календарних днів) з виплатою двох матеріальних допомог: на оздоровлення та для вирішення соціальних потреб. Розмір кожної становить середньомісячну заробітну плату;
  • 5-денний робочий тиждень.

За деталями всіх охочих просять звертатися за адресою: м. Львів, вул. Зелена, 9, або ж телефонувати за номером телефону: 063-486-64-24.

Резюме можна надсилати на електронну адресу: [email protected].

Нагадаємо, інспекторів з паркування у Львові з’явились наприкінці 2018 року. Досі таких працівників у структурі Львівської міськради не було.

Інспектори з паркування оснащені технічними засобами, тож миттєво виписують штрафи за порушення правил паркування, зупинки і стоянки. При цьому присутність самого водія є непотрібною – штраф йому залишають на лобовому склі.

Лише за неповні три місяці інспектори з паркування у Львові виписали штрафів на 22 млн грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *