ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкривають рекрутинговий центр «Азову»

Ольга Денисяка

|

29 березня у Львові відкриється рекрутинговий центр «Азову», де набиратимуть та тренуватимуть добровольців, які прагнуть незабаром взяти участь у наступальних діях. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

«На заході Україні завжди правильний патріотичний настрій та активний мобілізаційний ресурс. Ми хочемо залучати до боротьби за Україну всіх і знаємо, як це зробити. Війна просто так не закінчиться. Не зважаючи на зброю чи обладнання, українці – це наш найосновніший і найцінніший ресурс. Ми проводимо набір, нам дали бригаду і ми активно можемо збільшувати свою військову потугу. Нам потрібно декілька тисяч людей. Наприкінці січня ми відкрили рекрутинговий центр в Києві, і зараз стартуємо у Львові. Ми маємо знання і можемо їх якісно передавати»,  – розповів Ілля Самойленко, більш відомий за позивним «Гендальф».

Як кажуть «азовці», ціль центру – рекрутинг та інформаційно-просвітницька діяльність з людьми, адже саме активне громадянське суспільство, яке складається з активних людей, може рухати країну вперед.

Для вступу до бригади «Азову» потрібно заповнити анкету або пройти телефонну співбесіду за номером: 073 033 43 08.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *