ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський навідався у Харків

Наталя Дуляба

|

У другій половині середи, 22 березня, президент України Володимир Зеленський приїхав із робочим візитом до Харкова. Тут він провів нараду із місцевою владою та вручив відзнаку «Місто-герой». Про це розповів глава держави у своєму зверненні.

У Харкові президент провів нараду щодо ситуації в регіоні, щодо соціальних та безпекових потреб, зокрема розмінування, відновлення енергомереж.

Представники влади наголошували на важливості стабільного соціального забезпечення усіх служб Харківщини. Зі свого боку Зеленський запевнив: все, що в компетенції уряду, буде обов’язково зроблено.

Також президент передав відзнаку «Місто-герой», яку присвоїли Харкову ще навесні 2022 року.

«Мені було дуже приємно передати Харкову спеціальну відзнаку. Відзнаку міста-героя, стрічку на прапор міста, що позначає особливу хоробрість харків’ян…

Дуже важливо, що Харків тримається міцно. Молодці! Вдячний вам, харків’яни. Впевнено тримаєтесь. Місто живе, місто бореться, Харків дає силу всьому нашому сходу. Я дякую кожному й кожній, хто залишився в Харкові, хто працює, хто дає роботу іншим, хто зберігає безпеку, захищає кордон! Дякую всім: на позиціях, на постах, на об’єктах критичної інфраструктури, комунальникам, місцевій владі, бізнесу, освітянам», – підкреслив глава держави.

Також в Офісі президента додали, що Володимир Зеленський відвідав на Харківщині також поранених військових. Він подякував їм за службу та вручив нагороди.

Нагадаємо, перед візитом до Харкова 22 березня президент Володимир Зеленський також приїхав до військових на передові позиції на Бахмутському напрямку. Він вручив їм відзнаки, а також відвідав у лікарні поранених захисників, зокрема й оборонців Бахмута.

Дорогою Зеленський зупинився на автозаправці, де пив каву і спілкувався з військовими.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ОП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *