ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський відвідав поранених захисників Бахмута

Анастасія Диняк

|

Під час робочої поїздки на Донеччину президент України Володимир Зеленський відвідав у госпіталі поранених захисників, зокрема оборонців Бахмута. Про це повідомили у пресслужбі Офісу президента.

Президент поспілкувався з військовими, вручив їм державні нагороди та побажав якнайшвидшого одужання. Захисників відзначено орденами «За мужність» ІІІ ступеня та медалями «За військову службу Україні».

Також президент вручив ордени Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, княгині Ольги ІІІ ступеня та Данила Галицького представникам Медичних сил Збройних Сил України.

«Хочу подякувати за вашу фаховість, за вашу роботу. До перемоги треба зберегти життя багатьом людям, які захищають нашу державу. Ви захищаєте її на своєму фронті. Бажаю вам здоров’я і вдячний за те, що ви це здоров’я повертаєте хлопцям і дівчатам, які на фронті», – зазначив він.

Нагадаємо, 22 березня під час робочої поїздки в Донецьку область Президент України Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських військових на Бахмутському напрямку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *