ОСТАННІ НОВИНИ

Рашист Мєдведєв погрожує розбомбити суд в Гаазі

Андрій Котенський

|

Заступник голови Радбезу терористичної держави РФ Дмитро Медведєв погрожує ракетним ударом по Міжнародному кримінальному суду в Гаазі, який видав ордер на арешт російського диктатора Володимира Путіна через злочинну депортацією українських дітей на Росію.

На думку Медведєва, у світі сталося остаточне обвалення системи міжнародного права…

«Це гівняний, нікому не потрібний МКС, створений з урахуванням Римського статуту, куди вступили найбільші держави. Кого він притягнув до відповідальності? Три десятки нікому не відомих осіб… ефективність МКС нульова. Це вам не створені Нюрнберзький та Токійський трибунали. Або навіть сумнівний трибунал щодо Югославії», – говорить рашист.

На його думку Міжнарожний кримінальний суд не мав права судити диктатора Путіна, бо

РФ не ослабла, і не втратила суверенітет і не визнає суд над своїми злочинами в Україні. Медвєдєв також погрожує знищити суд ракетним ударом і переконаний, що для того, аби цей суд мав вагу, Росія б мала програти війну та капітулювати.

«Вирішили судити президента ядерної держави, яка не бере участі в МКС… Наслідки для міжнародного права будуть жахливими… Всі безглузді рішення ООН та інших структур тріщатимуть по швах… Рішення судді МКС підняти руку на найбільшу ядерну державу марне. Хоробрі? Не обісралися? На жаль, панове, всі ходять під Богом та ракетами. Можна уявити точкове застосування гіперзвукового носія із Північного моря з російського корабля по гаазькій будівлі суду. Ракети не збити…. І суд – лише убога міжнародна організація, а не населення країни НАТО. Тому й війну не розпочнуть. Побояться. І шкодувати ніхто не буде. Тож, громадяни судді, уважно дивіться у небо – погрожує сателіт Путіна – рашист Дмитро Медведєв.

Нагадаємо, що Міжнародний кримінальний суд в Гаазі видав ордер на арешт президента РФ Владіміра Путіна як підозрюваного у незаконній депортації дітей з України.

Тепер у разі приїзду Путіна до країни, що визнає юрисдикцію МКС, його арештують.

До слова Римський статут МКС підписали і ратифікували 123 держави світу:

Афганістан, Албанія, Андорра, Антигуа і Барбуда, Аргентина, Австралія, Австрія, Бангладеш, Барбадос, Бельгія, Беліз, Бенін, Болівія, Боснія і Герцеговина, Ботсвана, Бразилія, Болгарія, Буркіна-Фасо, Кабо-Верде, Камбоджа, Канада, ЦАР, Чад, Чилі, Колумбія, Коморські Острови, Конго, Острови Кука, Коста-Ріка, Кот-д’Івуар, Хорватія, Кіпр, Чеська Республіка, Демократична Республіка Конго, Данія, Джібуті, Домініка, Домініканська Республіка, Еквадор, Сальвадор, Естонія, Фіджі , Фінляндія, Франція, Габон, Гамбія, Грузія, Німеччина, Гана, Греція, Гренада, Гватемала, Екваторіальна Гвінея, Гайана, Гондурас, Угорщина, Ісландія, Ірландія, Італія, Японія, Йорданія, Кенія, Кірібаті, Латвія, Лесото, Ліберія, Ліхтенштейн, Литва, Люксембург, Мадагаскар, Малаві, Мальдіви, Малі, Мальта, Маршаллові Острови, Маврикій, Мексика, Монголія, Чорногорія, Намібія, Науру, Нідерланди, Нова Зеландія, Нігер, Нігерія, Північна Македонія, Норвегія, Панама, Парагвай, Перу, Польща, Португалія, Республіка Корея, Республіка Молдова, Румунія, Сент-Кітс і Невіс, Сент-Люсія, Сент-Вінсент і Гренадини, Самоа, Сан-Марино, Сенегал, Сербія, Сейшельські Острови, Сьєрра-Леоне, Словаччина, Словенія, ПАР, Іспанія, Держава Палестина, Сурінам, Швеція, Швейцарія, Таджикистан, Східний Тимор, Тринідад і Тобаго, Туніс, Уганда, Велика Британія, Об’єднана Республіка Танзанія, Уругвай, Вануату, Венесуела, Замбія.

Україна також підписала визнання Римського статуту, але наразі до кінця не ратифікувала цю угоду.

Фото: Reuters

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *