ОСТАННІ НОВИНИ

На фронті загинув доброволець із Зимної Води Богдан Березій

Наталя Дуляба

|

На війні з російськими окупантами загинув 29-річний Богдан Березій. Про це Львівському порталу повідомили у Зимноводівській сільраді.

Богдан Березій (11.06.1993 року народження) був мешканцем села Зимна Вода, що біля Львова. Загинув від множинним вогнепальних поранень ще 29 січня.

В понеділок, 20 березня, воїна привезуть додому. Всіх мешканців села просять зібратись о 12:30 год., аби віддати шану полеглому військовому. Колона рухатиметься маршрутом: капличка при в’їзді у с. Зимна Вода – вул. Шухевича – міст біля сільської ради – вул. Суховільська – вул. Тиха.

Чин похорону відбудеться у місцевій церкві святих апостолів Петра і Павла.

20 березня у Зимноводівській громаді оголосили Днем жалоби.

Зазначимо, що Богдан Березій пішов добровольцем захищати Україну від російських окупантів. У нього залишились батьки і наречена.

«У цей важкий час низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю захисника, який віддав своє життя за мирне небо над Україною. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого, розділяємо їхній біль», – додають у Зимноводівській сільраді.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *