ОСТАННІ НОВИНИ

Львів прощається зі ще двома полеглими на війні захисниками

Наталя Дуляба

|

У суботу, 18 березня, Львів проведе в останню путь Володимира Галана і Павла Максимова, які загинули, захищаючи Україну від російських окупантів. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 год. у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11), об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героїв на Личаківському кладовищі.

Львів’ян закликають прийти і віддати останню шану захисникам, а також утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Біографічні довідки воїнів

Львів’янин Володимир Галан (14.04.1989 – 10.03.2023) закінчив школу №87 імені Ірини Калинець. Після завершення навчання спершу працював будівельником, згодом – у сфері перевезень. Останнім часом працював на місцевій станції технічного обслуговування. У вільний час захоплювався рибальством, збиранням грибів та автомобілями.

Із початком повномасштабного вторгнення РФ захищав Україну у лавах 28 окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу.

У Володимира Галана залишилися батьки, сестра, двоє бабусь та двоє племінників.

Павло Максимов (19.07.1985 – 10.03.2023) народився у Тернополі, але більше 20 років разом із родиною жив у Донецьку.

Тут закінчив ліцей при Донецькому національному університеті, під час навчання особливо захопився хімією. Здобував освіту у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса. Після окупації міста Павло з родиною покинув рідний дім.

Прийнявши рішення присвятити життя науці, почав працювати провідним спеціалістом у ТзОВ «АЛТ Україна ЛТД».

У вільний час обожнював подорожувати, із «туриста-любителя» став справжнім альпіністом-спелеологом. Вивчав психологічні та філософські праці, займався велоспортом.

Із початком повномасштабного вторгнення Росії вступив до лав територіальної оборони. Боровся із окупантами у складі 112 окремої бригади територіальної оборони.

У Павла Максимова залишилися батьки, брат та наречена.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *