ОСТАННІ НОВИНИ

Від 6700 до 52 000 грн. Які вакансії пропонують на Львівщині

Андрій Котенський

|

Станом на 15 березня 2023 року у базі даних Львівського обласного центру зайнятості налічується 3,9 тис. вільних вакантних посад. У близько 200 пропозицій роботи зарплата коливається від 20 до 30 тис. грн, ще понад 40 вакансій шукають фахівців на зарплату понад 30 тис. грн. Про це Львівському порталу повідомили у відділі організаційно-інформаційної роботи Львівського обласного центру зайнятості.

Найвища оплата праці – 52 тис. грн – зафіксована на Червоноградщині. Така винагорода очікує на агронома, котрий буде вести повний цикл вирощування сільськогосподарських культур (від посіву до збору врожаю), брати участь у розробці та обстеженні карт сільськогосподарських угідь, організовувати заходи для підвищення врожайності та ін.

На 12 тис. грн менше готові платити інженеру з експлуатації машинно-тракторного цеху та механіку з ремонту транспорту.

Із заробітком у діапазоні 30 – 40 тис. грн залишаються неукомплектованими вакансії для водіїв автотранспортних засобів у Львові та далекобійників у області, яких шукають для відряджень і перевезень вантажів за кордон.

У Львівській філії ЦЗ зареєстрована вакансія для начальника аналітичного відділу, якому пропонується зарплата 33 тис. грн, на тисячу менше платитимуть торговельним представникам, а 30 тис. грн буде отримувати машиніст установки самоклейних плівок (тестування автомобільних вікон) і менеджер з постачання (закупівля пшениці, ячменю, сої).

Аналогічний заробіток у Стрийській філії ЦЗ – у поліцейського, у Червоноградській філії ЛОЦЗ – у претендентів на посади інженера-механіка групового, механіка з ремонту транспорту, інженера з автоматизованих систем керування виробництвом, а також у трактористів-машиністів сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва.

Найнижчі зарплати пропонують молодшим медсестрам, покоївкам, касирам, секретарям, листоношам та двірникам – від 6700 грн.

Із повним переліком вільних робочих місць у Львівській області можна ознайомитися за посиланням docs.google.

Нагадаємо, що станом на початок грудня 2022 року середній розмір зарплат, які пропонують працедавці Львівщини, становить всього 10 200 гривень.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *