ОСТАННІ НОВИНИ

Рашисти гатили по Донеччині з артилерії й «Ураганів», є жертви

Наталя Дуляба

|

В понеділок, 13 березня, своїми обстрілами російські окупаційні війська вбили мешканку Донеччини і ще п’ятьох поранили. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі генпрокурора України.

За даними слідства, окупанти гатили по Авдіївці і Костянтинівці зі ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню «Ураган».

Внаслідок атак у Авдіївці загинула 46-річна жінка, ще п’ятеро мешканців Костянтинівки, четверо чоловіків і одна жінка, отримали осколкові поранення різного ступеня тяжкості. Всім їм надають медичну допомогу.

Російським обстрілом пошкоджено чи зруйновано приватні житлові будинки, багатоповерхівки, господарські будівлі й автомобілі. На місцях працюють рятувальники і правоохоронці.

Як додав голова Донецької ОВА Павло Кириленко, ворожі боєприпаси в Авдіївці влучили у школу, де знаходився пункт гуманітарної допомоги.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження ч. 1, 2 ст. 438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни). Наразі триває слідство.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *