ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни обстріляли зупинку у Херсоні: є загиблі. Оновлено

Ольга Денисяка

|

Зранку 9 березня російські війська обстріляли зупинку громадського транспорту у Херсоні і магазин. Спочатку було відомо про загибель трьох людей, однак згодом їхня кількість збільшилась до чотирьох. Про це повідомляє Львівський портал.

За даними Херсонської обласної прокуратури, 9 березня збройні сили РФ вчергове здійснили обстріл житлових масивів міста Херсона та населених пунктів Бериславського району.

В обласному центрі ворожий снаряд влучив у зупинку громадського транспорту. Внаслідок цього троє людей загинули на місці. Наразі відомо про щонайменше 2 поранених, обстріли міста тривають.

Дещо згодом у Херсонській ОВА уточнили, що в момент удару на зупинці стояли двоє людей, вони загинули. Також уламками посікло сусідній магазин, там теж загинула жінка.

Згодом голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив, що кількість загиблих у Херсоні зросла до чотирьох осіб. Ще одна людина дістала поранення.

Відомо, що правоохоронці вже розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством).

Нагадаємо, 21 лютого російські снаряди також влучили в зупинку громадського транспорту в Херсоні.  Тоді також обстріляли ринок, дитсадок та лікарню. Загинули шестеро людей, ще 12 були поранені.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *