ОСТАННІ НОВИНИ

На Пасічній збудують приватну поліклініку

Наталя Дуляба

|

На вул. Пасічній біля Пагорба Слави збудують приватну 5-поверхову поліклініку. Відповідне рішення 7 березня прийняв виконавчий комітет Львівської міськради.

ТзОВ «Оздоровчо-реабілітаційний центр народної медицини “Сідус“» отримало містобудівні умови та обмеження на будівництво амбулаторно-поліклінічний центр із підземною автостоянкою та об’єктами інженерного забезпечення на вул. Пасічній, 39-Б у м. Львові зі знесенням існуючих споруд.

Йдеться про земельну ділянку площею 0,2 га, поруч – Пагорб Слави, гуртожиток ЛНУ імені Івана Франка і Ботанічний сад. На ній зараз розташована невелика будівля, яку мають знести заради нового будівництва.

Зауважимо, що відразу поруч існуючу триповерхову будівлю на вул. Пасічній, 39 реконструюють під будинок підтриманого проживання людей з інвалідністю. Ним опікуватиметься реабілітаційний центр «Джерело». Наразі тут виконали 30% запланованих робіт.

Через можливий майновий конфлікт між цими двома об’єктами виконком відкладав розгляд будівництва нового медзакладу. На засіданні 17 січня представник забудовника розповідав, що на вул. Пасічній, 39-Б хочуть звести медичний центр «Сідус», де буде, зокрема, реабілітаційна функція.

Однак тепер головний архітектор проєкту повідомив, що за вказаною адресою спорудять уже амбулаторно-поліклінічний центр. Водночас і він, і представниця реабілітаційного центру «Джерело» підтвердили, що сторони узгодили всі будівельні нюанси й досягнули компромісу щодо добросусідства.

Майбутня медустанова матиме 5 поверхів та дворівневий паркінг. Своїм рішенням виконком дозволив забудувати земельну ділянку на 49%, а також встановив, що висота будівлі не може перевищувати 28,4 м.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Оздоровчо-реабілітаційний центр народної медицини “Сідус“» із 1994 року займається медичною практикою. Зареєстроване у Львові на вул. Пасічній, 39.

Засновниками підприємства є львів’яни Павло Панас і Сергій Чепраков. Останній є також співзасновником спортивного клубу «Сокільники – Екстрім».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Візуалізація забудовника

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *