ОСТАННІ НОВИНИ

Президенти України та Латвії вшанували пам’ять полеглих бійців на Личаківському кладовищі

Анастасія Диняк

|

Президент України Володимир Зеленський та президент Латвії Егілс Левітс разом з першими леді Оленою Зеленською та Андрою Левіте вшанували пам’ять полеглих захисників України на Личаівському кладовищі у Львові. Про це президент написав у Telegram.

«Ніколи не забудемо захисників і захисниць, які віддали життя за нашу свободу та незалежність. Пам’ятаємо про страшну ціну, яку платить наш народ за вільне й мирне майбутнє. Вічна пам’ять і слава нашим воїнам», – зазначив Зеленський.

Захід супроводжували військовослужбовці роти почесної варти та військового оркестру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.
Участь у вшануванні також  взяв керівник Львівської обласної військової адміністрації максим Козицький та керівник НАСВ Павло Ткачук.

«Пам’ять про полеглих українських воїнів захисників – запорука того, що ми, українці, за будь-яких умов продовжуватиме разом боротись за нашу святу землю…», – зазначив Павло Ткачук.

Як повідомляв Львівський портал раніше, 3 березня президент Володимир Зеленський прибув з візитом до Львова, відвідав поранених захисників та вручив їм державні нагороди.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *