ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові Зеленський відвідав поранених бійців

Анастасія Диняк

|

Президент Володимир Зеленський прибув з візитом до Львова та відвідав захисників, які з пораненнями знаходяться в одному з медзакладів. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Так, президент подякував за працю медикам. Поспілкувався з військовими, вручив їм державні нагороди та висловив шану за сміливість та справжню любов до України.

«Лікарі розповіли президентові, з якими травмами найчастіше потрапляють до них пацієнти та скільки часу потрібно на те, щоб вилікувати їх», – додав Козицький.

«Відвідали наших захисників, які, зокрема, воювали на Бахмутському напрямку. Дякую воїнам за службу, за героїчний захист нашої Батьківщини. Дякую військовим медикам за всю роботу, службу, особливо за цей рік. За те, що поставили на ноги таку кількість наших воїнів, наших героїв», – написав Зеленський у Telegram.

Оновлено:

Президент України Володимир Зеленський та президент Латвії Егілс Левітс разом з першими леді Оленою Зеленською та Андрою Левіте вшанували пам’ять полеглих захисників України на Личаівському кладовищі у Львові.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *