ОСТАННІ НОВИНИ

В районі Бахмута ворог знищує все, що можна використати для оборони, – Зеленський

Наталя Дуляба

|

Ситуація на Бахмутському напрямку стає все складнішою, окупанти знищують все, що українські військові можуть використати для захисту позицій та оборони. Про це сказав у своєму зверненні 27 лютого президент України Володимир Зеленський.

«На Бахмутському напрямку ситуація стає постійно складнішою. Постійно ворог знищує все, що можна використовувати для захисту наших позицій, для закріплення й оборони. Наші воїни, які обороняються на Бахмутському напрямку, – справжні герої», – сказав він.

Глава держави подякував кожному захиснику й захисниці, які мужньо стримують російських загарбників у районі Бахмута та на інших напрямках на Донбасі. Також він висловив вдячність усім, хто допомагає армії і робить все, аби Україна отримала якнайбільше зброї.

Зазначимо, лише за добу 26 лютого на Бахмутському напрямку відбулось 60 боєзіткнень, російські окупанти втратили більше двох сотень військових вбитими і пораненими.

Нагадаємо, інтенсивні бої в районі Бахмута розпочались ще торік влітку і тривають уже сім місяців поспіль. У Генштабі кажуть, що на захоплення міста російські окупанти кинули свої найкращі підрозділи й штурмові бригади «вагнерівців», їхні втрати обчислюють тисячами.

Втім ЗСУ мужньо тримають оборону і таким чином виснажують ворога.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *