ОСТАННІ НОВИНИ

Приміщення біля Парку культури продали за 1,4 млн грн

Наталя Дуляба

|

Занедбане нежитлове приміщення у будівлі на вул. Вітовського, 9, що розташована поблизу центру Львова в історичному ареалі, купило ТзОВ «Правозахисна група Астрея» за 1,4 млн грн. Про це йдеться на Prozorro.Sale.

Йдеться про двоповерхову будівлю на вул. Вітовського, 9, прибудовану до сусіднього житлового будинку. На продаж міське управління комунальної власності виставило весь перший поверх загальною площею 54 м кв.

Як видно з опублікованих фото, всередині приміщення є занедбаним і потребує повного ремонту. Колись у частині будинку за цією адресою діяло ЛКП «Снопківське».

Зауважимо, що ця нерухомість розташована поблизу центру Львова і його історичному ареалі. Поруч – Парк культури та Цитадель. Стартова ціна – 1,36 млн грн. Цей об’єкт виставили на продаж вперше і його відразу купили.

Хоч торги мали відбутися 28 лютого об 11:35, ввечері 27 лютого у системі Prozorro вже з’явилось повідомлення про переможця. Таке можливо, коли на аукціон подається лише один учасник.

Відтак переможцем визнали ТзОВ «Правозахисна група Астрея», яке запропонувало за приміщення 1,41 млн грн. Тобто вартість 1 м кв вийшла трохи більше 26 тисяч грн. Найближчим часом сторони мають укласти договір купівлі-продажу.

Зауважимо, що фірма придбала приміщення лише першого поверху, кому зараз належить другий, достеменно не відомо.

Однак поруч із будинком на вул. Вітовського, 9 розташована нерухомість, що станом на 2018 рік належала підприємству, пов’язаному з бізнес-партнером «свободівця» Ігоря Кривецького Олександром Веремеєнком. Згодом стало відомо про намір збудувати на цьому місці 5-поверховий апарт-готель.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Правозахисна група Астрея» існує з 2016 року і веде діяльність у сфері права.

Її засновниками є трускавчанин Володимир Попов, львів’янка Оксана Заяць та уродженка села Холодновідка (біля Львова) Ольга Заяць. Остання є співзасновницею адвокатського об’єднання «Арбітр», раніше – АО «Ордер».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *