ОСТАННІ НОВИНИ

В Криму цілодобово спалюють тіла окупантів, – Генштаб

Наталя Дуляба

|

Аби позбутися тіл своїх загиблих солдатів, росіяни спалюють їх у крематоріях. Один із них цілодобово працює поблизу Сімферополя у Криму. Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу за 15 лютого.

Йдеться про стаціонарний крематорій, який розташований біля села Красна Зорька (за 15 км від Сімферополя).

За даними українського Генштабу, саме тут окупанти масово спалюють тіла своїх загиблих військових, аби приховати рівень втрат.

«Біля місцевого крематорію спостерігається постійна черга військових із десятка автомобілів. Цими вантажівками окупанти привозять загиблих російських військовослужбовців та найманців. Кремація здійснюється цілодобово. Послуги з кремації цивільним не надаються», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що через значні втрати на Луганщині окупанти почали будувати крематорій біля Новопскова (менше 30 км до кордону з РФ). А в Токмак Запорізької області рашисти привезли мобільний крематорій після того, як місцеві нарікали на постійний трупний сморід у місті.

Лише за офіційними даними українського Генштабу станом на 15 лютого Росія втратила більше 139 тисяч своїх військових. Йдеться саме про загиблих, кількість поранених у рази більша.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *