ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти кинули всі сили на оточення Бахмута, – Маляр

Наталя Дуляба

|

За останній тиждень російські окупаційні війська кинули всі свої сили на оточення українського Бахмута і розгорнули наступ на Лиманському напрямку. Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

«Якщо підсумувати всі офіційні зведення з фронту цього тижня і коротко фіналізувати, то російські окупаційні війська кинули всі сили на прорив нашої оборони та оточення Бахмута, розгорнули потужні наступальні дії на Лиманському напрямку», – відзначила посадовиця.

Водночас вона наголосила, що, незважаючи на постійні атаки рашистів, українські захисники стійко тримають оборону, відтак ворог своє мети не досягнув.

Нагадаємо, Бахмут ще з початку осені є однією з найгарячіших точок фронту. Російські окупанти місяцями штурмували це місто, однак не змогли його захопити, а лише зруйнували.

Не маючи успіхів із Бахмутом, взимку рашисти вирішили обійти це українське місто-фортецю і почали атакували Соледар. Тут теж тривали запеклі бої, але наприкінці січня в ЗСУ офіційно повідомили, що українські захисники відійшли з міста.

Тепер ворог знову повернувся до практики постійних штурмів Бахмута. Щоб посилити свій наступ цього разу, загони «вагнерівців» замінили російськими десантниками.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *