ОСТАННІ НОВИНИ

На приборкання снігу у Львові вийшло 1618 людей

Андрій Котенський

|

Львів активно прибирають від снігу. Над розчищенням міста працює 1618 людей, з них 1249 двірників. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Як повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, техніка працюватиме впродовж дня, двірники прибиратимуть хідники, внутрішньоквартальні вулиці, зупинки. Для допомоги буде залучено додаткову техніку.

«Станом на зараз дороги магістральні посипані. Повторно випускаємо підмітальну техніку. Двірники сьогодні будуть працювати цілий день. Також залучаємо додаткову техніку інших підприємств, окрім тієї, яка є в наших комунальних ШРП. Громадський транспорт їздить. До роботи сьогодні задіяно 101 одиниць спецтехніки. Для посипання доріг та хідників використано 381 м3 піскосуміші та 98 тонн технічної солі. Працює 1618 людей, з них 1249 двірників», – повідомила Ірина Маруняк.

Раніше на Львівщині оголосили штормове попередження.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *