ОСТАННІ НОВИНИ

Лієв написав заяву на звільнення

Андрій Котенський

|

Т.в.о. керівника департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міноборони України Олександр Лієв після гучного скандалу у ЗМІ написав заяву на звільнення, та зазначив, що зробив це для того, щоб «не шкодити міністру оборони» Олексію Резнікову. Про це  він сказав у коментарі Громадському радіо.

За словами ЛІєва він займався копіткою роботою і не хоче нашкодити міністру оборони Олексію Резнікову.

«Дивно, що це може бути головним питанням, я чиновник одного з десятків департаментів Міноборони, досить кропітка робота у цього департаменту, вона неполітична, скажімо так, а саме технічна. І, напевно, все це відбувається навколо не моєї персони, і не саме цього департаменту, а чогось більшого, в чому я важко орієнтуюся, в усіх цих перепитіях, тому так, я написав заяву для того саме, щоби ніяким чином не шкодити наразі міністру оборони, бо він проводить надважливі переговори по надважливих, життєвоважливих темах для нашої країни, і саме в цей момент хтось знайшов уже раз десятий добірку, яка гуляє давно по інтернету, яку за гроші колись зібрали технологи пана Деркача,  власника каналу «Ера», – заявив Лієв.

Він запевняє, що «за 8 років багато разів відповідав» на звинувачення щодо його слів у 2014 році, які поширили журналісти.

Раніше Львівський портал повідомляв, що за збройні контракти Міноборони відповідає Олександр Лієв, який підтримав окупацію Криму.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *