ОСТАННІ НОВИНИ

Львів прощається зі ще двома загиблими військовими

Наталя Дуляба

|

У вівторок, 31 січня, Львів проведе в останню путь ще двох полеглих на війні захисників: 27-річного «азовця» Михайла Чингара та 33-річного ветерана АТО Богдана Деркача. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Чин похорону розпочнеться о 14:00 год. у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11), о 14:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають захисників на Личаківському кладовищі, де спочивають всі воїни, полеглі у боротьбі з російськими окупантами.

Біографічні довідки воїнів

Львів’янин Михайло Чингар (12.02.1995 – 24.01.2023) закінчив СЗШ №49, Львівський економіко-правовий ліцей, а також Львівський кооперативний фаховий коледж економіки і права, де навчався за спеціальністю «правознавство». Згодом здобував юридичну освіту у Східноєвропейському університеті економіки і права імені Рауфа Аблязова.

У вільний час Михайло активно займався спортом, володів спортивним розрядом «Кандидат у майстри спорту України з дзюдо».

Протягом 2014-2017 років проходив військову службу у лавах Нацгвардії України. Із початком повномасштабного вторгнення добровольцем вступив до лав окремого загону спеціального призначення «Азов» Східного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України.

У Михайла Чингара залишилися батьки та сестра.

Богдан Деркач (1990-2023) був уродженцем Бердянська Запорізької області.

Закінчив Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ за спеціальністю «правознавство». Після завершення навчання працював слідчим.

Протягом 2015-2021 років воював у зоні АТО. Із початком повномасштабного вторгнення РФ добровільно вступив до лав 57 окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *