ОСТАННІ НОВИНИ

В небі над Україною збили всі 24 «Шахеди»

Наталя Дуляба

|

У ніч на четвер, 26 січня, російські окупанти знову здійснили масовану атаку дронами Shahed-136/131. Попередньо відомо, що було запущено 24 безпілотники і всіх їх збила ППО. Про це Львівському порталу повідомили у командуванні Повітряних Сил.

Запускали іранські дрони рашисти зі східного узбережжя Азовського моря. За попередніми даними, противник застосував 24 «Шахеди».

«Усі 24 дрони знищено зенітними ракетними підрозділами, винищувальною авіацією, мобільними вогневими групами Повітряних Сил, у взаємодії з підрозділами ППО інших складових Сил оборони України», – йдеться у повідомленні.

Більшість дронів-камікадзе збили в центральних областях України.

Зазначимо, що зранку 26 січня невдовзі після масованого запуску іранських дронів-камікадзе Росія почала ракетну атаку на Україну. Повітряну тривогу оголосили в усіх областях.

Ще наприкінці 2022 року в ЗСУ відзначали, що окупанти вдаються до комбінованих атак, тобто з застосуванням і ракет, і дронів-камікадзе.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *