ОСТАННІ НОВИНИ

Біатлоністка Джима – віце-чемпіонка Європи в індивідуальній гонці

Андрій Котенський

|

Біатлоністка Юлія Джима здобула «срібло» на чемпіонаті Європи в індивідуальній гонці. Українка поступилася 5.5 сек. лише німкені Лізі Марії Шпарк, яка закрила всі 20 мішеней, тоді як Джима заробила 1 хвилину штрафу на другій стрільбі, повідомляє Львівський портал.

Цікаво, що до останньої миті на перемогу претендувала Мікела Карара. Після поданої апеляції від німецької команди, судді переглянули результати стрільби і присудили італійці 2 хвилини штрафу, які їй помилково не зарахували через збій у системі обчислення результатів. У підсумку італійка із 1 місця перемістилася на 11 позицію.

Замкнула трійку призерів ще одна німкеня – Селіна Гротіан.

Українки Анна Кривонос із однією хибою фінішувала 16-ю, Анастасія Меркушина настріляла три хвилини штрафу і фінішувала 24-ю. Стільки ж хиб було також у Люби Кип’яченкової та Олени Білосюк, які фінішували на 35-му та 40-му місці відповідно.

Нагадаємо, що 18-річна українська біатлоністка Олександра Меркушина тріумфувала у спринтерській гонці на Європейському юнацькому олімпійському фестивалі-2023.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *