ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Бахмута рашисти втратили свій штурмовик

Наталя Дуляба

|

Українські військові збили ворожий штурмовик Су-25 у районі Бахмута, що на Донеччині. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу за 24 січня.

Загалом за добу російські окупанти втратили на сході України чотири повітряні судна. Так, лише за пів години підрозділи зенітних ракетних військ ЗСУ збили три ударні вертольоти Ка-52, які ще називають «Алігаторами». Вони виконували завдання в районі села Євгенівка Донецької області.

Вартість одного такого розвідувально-ударного гелікоптера РФ оцінюють орієнтовно у 16 млн доларів. Таким чином за 30 хв під час боїв на сході України рашисти позбулися 48 млн доларів.

Крім того, 24 січня у районі Бахмута українські захисники збили ворожий штурмовик Су-25. Його вартість становить близько 11 млн доларів.

Відтак втрати російської військової авіації за добу сягнули 59 млн доларів.

Зауважимо, напередодні 21 січня український Генштаб відзначав, що окупанти стали частіше залучати свою авіацію на фронті.

Нагадаємо, загалом у війні проти України РФ позбулася 289 своїх літаків, 281 вертольота і майже 1900 дронів. Детальніше про втрати ворога читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *