ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські медики хочуть придбати готель «Власта»

Андрій Котенський

|

Перше медичне об’єднання Львова планує придбати готель «Власта», який виставлено на аукціон Фондом держмайна. Нову будівлю хочуть використовувати для потреб пацієнтів, які прибувають до Львова на реабілітацію та протезування. Про це повідомив керівник Першого територіального медоб’єднання Львова Олег Самчук.

За словами Олега Самчука, готель «Власта» можуть придбати коштом лікарні та громади Львова, за стартовою ціною та сплатити всі його борги, аби переобладнати для потреб пацієнтів.

«Це приміщення потрібне нашим пацієнтам! Людям, які приїздять до нас з усієї України, на час реабілітації та протезування потрібне житло у Львові. Нині це сотні пацієнтів. Далі – будуть тисячі. Цим житлом може стати старий радянський готель, який ми спільно з містом готові викупити за стартовою ціною, сплатити борги і відремонтувати», – повідомив Олен Самчук.

Він також звернувся до усіх учасників аукціону, аби вони відкликали свої заявки, щоб приміщення готелю слугувало для потреб пацієнтів з різних куточків України.

«Українці не мають шукати медичної допомоги за кордоном, всі найкращі умови для наших людей ми маємо зробити в Україні», – закликав він.

Раніше Львівський портал повідомляв, що фонд держмайна виставив на продаж майновий комплекс державного підприємства Міністерства оборони «Готель «Власта» у Львові.

Готель розташований на вул. Клепарівській, 30 біля стадіону СКА – за 1,7 км від центру Львова. Це 12-поверхова будівля загальною площею понад 8 тис. кв м. Стартова ціна продажу готелю становить майже 7 млн грн. Водночас готель має кредиторську заборгованість у розмірі майже 8 млн грн, зокрема, перед постачальниками, бюджетом, також борг із виплати зарплати працівникам. Станом на кінець жовтня там налічувалося 30 працівників.

Аукціон заплановано на електронному майданчику «Prozorro.Продажі» на 23 січня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *