ОСТАННІ НОВИНИ

На Підзамчі збудують офісний центр

Наталя Дуляба

|

Львів’янин Віталій Молінський розбудує занедбану будівлю на вул. Донецькій, 26 у Львові у двоповерховий офісний центр. Відповідні містобудівні умови та обмеження видав 17 січня виконавчий комітет Львівської міськради, повідомляє Львівський портал.

Віталію Молінському видали містобудівні умови та обмеження на реконструкцію з розширенням нежитлових приміщень на вул. Донецькій, 26 під офіси. Йдеться про будівлю на Підзамчі площею 78,9 м кв, яку Львівська міська рада восени 2021 року продала на аукціоні.

Цю нерухомість в історичному ареалі Львова якраз і купив Віталій Молінський за 600 тисяч грн. Як видно з фото, які оприлюднила мерія перед продажем, будівля була у занедбаному стані.

Натисніть на зображення для збільшення

Тепер це нежитлове приміщення розбудують у двоповерховий офісний центр. При цьому висота зміниться несуттєво – з 6 до 7,3 м, а будівельний об’єм збережеться у межах існуючого фундаменту.

Майбутні офіси знаходитимуться поруч із дитсадком №55 та школою №20, тому члени виконкому цікавились, чи забудовник проведе благоустрій двору.

Архітектор проєкту Микола Шеремета запевнив, що це є у планах. Крім того, зауважень не мала й дирекція садочка, а погодила відновлення задньої стінки закладу, яка межує з майбутнім будівництвом.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, Молінський Віталій Володимирович займається у Львові нерухомістю. Він є зареєстрований як ФОП, а також володіє низкою підприємств, зокрема ПП «Львівська міська агенція нерухомості», ТОВ «Мій центр їжі», ТОВ «ТЦ все тут», а також будівельною фірмою ТзОВ «ДК Мол-ін».

Крім того, у 2019 році Віталій Молінський був директором фірми «Компанія Ріел-Естейт Груп», яка знищила мозаїку на магазині «Океан» у Львові.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото – Prozorro.Sale, візуалізація – забудовник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *