ОСТАННІ НОВИНИ

У Запоріжжі побільшало поранених після ракетного удару РФ

Наталя Дуляба

|

Внаслідок ракетного удару, який здійснили російські окупанти у ніч на понеділок, 16 січня, по Запоріжжю, кількість постраждалих зросла із п’яти до дев’яти осіб. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Запорізької області.

Війська РФ вдарили по одному з житлових кварталів Запоріжжя із зенітно-ракетних комплексів С-300 близько 00:50 год. Ракета влучила у двох метрах від житлового п’ятиповерхового будинку. Також вогнем знищено декілька квартир у торці багатоповерхівки.

Спочатку було відомо про п’ятьох поранених, тепер їхня кількість зросла до дев’яти осіб. Чотирьох людей госпіталізували, серед них є двоє дітей віком 9 і 15 років.

Вибуховою хвилею у довколишніх будинках також повибивало шибки та балконні рами, пошкодило фасад, побило автомобілі, припарковані на дворовій території.

Також ударною хвилею й уламками снарядів пошкоджені офісні приміщення, магазини, будівлі підприємств, розташованих неподалік місця влучання.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) ККУ. Наразі триває слідство.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *