ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти перекидають резерви на Бердянськ і Мелітополь, – Андрющенко

Наталя Дуляба

|

Російські окупанти перекидають додаткові підрозділи та військову техніку з Маріуполя в бік Бердянська і Мелітополя. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram.

«Велика кількість військової техніки зайшла з боку Росії та рушила через Мангуш (Маріупольський район) в напрямку Бердянськ/ Мелітополь. Колони доформовувались частково з місця базування в с. Агробаза, де перебували з моменту “негативного наступу” в Херсоні», – написав він.

За словами Андрющенка, частину військової техніки та живої сили ворог перекинув зі села Урзуф на Мангуш і включив до складу колон, сформованих на Агробазі, що біля Маріуполя. Також із Урзуфа окупантів із зброєю малого калібру перемістили в бік Бердянська.

«Додаткові підрозділи прибули з Росії. Розселення відбулося в районі так званих “Кам’янських дач” під прикриттям цивільних громадян», – додав Петро Андрющенко.

Натисніть на зображення для збільшення

Нагадаємо, нещодавно західні писали, що окупований Мелітополь на Запоріжжі може стати наступною гарячою точкою на фронті, а також важливим етапом деокупації півдня України.

Відомо, що зі середини грудня рашисти будують укріплення у захопленому Мелітополі – встановлюють так звані «зуби дракона».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *