ОСТАННІ НОВИНИ

У РФ заявили, що втрати на війні з Україною «рекордно низькі»

Анастасія Диняк

|

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу відзвітував Путіну, що смертність російських окупантів на війні в Україні «рекордно низька» завдяки військовій медицині. Про це пише російське пропагандистське видання «РИА Новости».

Так, Шойгу розповів, що перша медична допомога надається пораненим військовим протягом десяти хвилин. До медичних підрозділів окупантів доставляють протягом години, а у військові госпіталі – протягом першої доби.

Він також додав, що у ході війни в Україні російська військова медицина досягла найнижчого показника смертності військових за весь час свого існування.

Нагадаємо, станом на 21 грудня Росія втратила в Україні вже близько 99 740 військових.

Зазначимо, британська розвідка стверджує, що лише за три місяці війни Росії проти України кількість загиблих російських військових, ймовірно, була такою ж, як Радянського Союзу за всі 9 років війни в Афганістані.

Тоді з 1979 по 1989 роки, за офіційними даними, Радянський Союз втратив близько 15 тисяч військовослужбовців, що в понад 6,6 разів менше ніж за 10 місяців війни в Україні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *