ОСТАННІ НОВИНИ

«Укренерго» планує 20 грудня заживити більше споживачів

Ольга Денисяка

|

 Станом на ранок 20 грудня зберігається значний дефіцит потужності в енергосистемі. Про це йдеться в Телеграмі «Укренерго».

Зазначається, що обстріли БПЛА об’єктів магістральних мереж у центральному регіоні, які відбулися вночі 19 грудня, а також артобстріли на сході України призвели до чергових пошкоджень енергетичної інфраструктури та погіршення ситуації з енергопостачанням, зокрема у центральному регіоні та Києві. У столиці забезпечується менше половини потреби споживання, у пріоритеті – живлення критичної інфраструктури.

«Укренерго прогнозує, що 20 вдасться «включити певне обладнання, яке дозволить дещо підвищити рівень надійності живлення, зменшити дефіцит потужності у столичному енерговузлі та заживити більше споживачів».

Ремонтні бригади «Укренерго», генерації та операторів систем розподілу докладають всіх зусиль для того, щоб покращити енергопостачання.

Як повідомляв Львівський портал, з 16 грудня через черговий масований ракетний удар росії по енергооб’єктах України на Львівщині, як і у всіх областях, ввели погодинні та аварійні відключення електроенергії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *