ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині вводять всі типи знеструмлень: що це означає

Ольга Денисяка

|

16 грудня через черговий масований ракетний удар росії по енергооб’єктах України на Львівщині ввели погодинні та аварійні відключення електроенергії.  Про це йдеться у Facebook Львівобленерго.

В області ввели дві черги погодинних вимкнень. Це означає, що світло вимикатимуть для груп, які є і в помаранчевих, і в білих клітинках графіку. Крім того, додатково застосовують аварійні відключення.

Енергетики пояснюють, що аварійні вимкення вводиться негайно за розпорядженням диспетчера «Укренерго», коли виникає дефіцит потужності в енергосистемі держави і триває до відповідного наступного розпорядження диспетчера «Укренерго».

Львівобленерго наголошує, що такому випадку неможлив спрогнозувати тривалість відключення.

Перевірити вашу групу можна за цим посиланням.

Нагадаємо, вранці 16 грудня Росія знову здійснила масовану ракетну атаку по українській енергосистемі. Незважаючи на вдалу роботу ППО, є влучання. Через це по всій Україні ввели аварійні знеструмлення, а на ринку електроенергії – надзвичайну ситуацію.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *