ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відновили рух майже всі тролейбуси

Ольга Денисяка

|

Станом на 14:45 год. 16 грудня у Львові повноцінно відновили роботу дев’ять з десяти тролейбусних маршрутів. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Роботу відновили такі маршрути: №№ 22, 23, 24, 25, 30, 31, 32, 33, 38. Зараз аварійні служби Львівелектротрансу працюють над відновленням роботи останнього маршруту – № 27. 

Як розповіла речниця ЛКП «Львівелектротранс» Ольга Бачинська, зокрема, на цій лінії вже проводять обкатку тролейбусів. Тобто, зараз електротранспорт курсує, але без пасажирів. Планується, що пасажири зможуть скористатися цим маршрутом сьогодні, у другій половині дня.

Нагадаємо, у ніч на минулу неділю через негоду у Львові обледеніла уся контактна мережа електротранспорту, протяжністю 270 км. Як наслідок – у місті зупинилися трамваї та тролейбуси. Повноцінну роботу трамваїв вдалось відновити у середу, а тролейбусів – лише у п’ятницю, 16 грудня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *