ОСТАННІ НОВИНИ

Рашисти знову обстріляли центр Херсона, є загиблі

Наталя Дуляба

|

У четвер, 15 грудня, російські окупанти обстріляли центр Херсона, удар прийшовся відразу біля будівлі обласної адміністрації, яку атакували напередодні. Наразі відомо про двох загиблих. Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Ярослав Янушевич на своїй сторінці у Facebook.

«Ворог знову вдарив по центру Херсона. 100 метрів від будівлі Херсонської ОВА, яка була атакована вчора. Є інформація про двох загиблих. На місці працюють екстрені служби», – написав він.

Як пише Суспільне з посиланням на медиків, російський снаряд влучив у місце, де розташований пункт меддопомоги та видачі гуманітарної допомоги. Загинули 32-річна парамедикиня та чоловік віком 70 років.

Згодом в Офісі генпрокурора уточнили, що ворожі снаряди пошкодили також житлові будинки у центрі Херсона, під обстріл потрапила й маршрутка. Поранено одну з пасажирок. Точна кількість постраждалих наразі уточнюється.

Правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством).

Зазначимо, 14 грудня рашисти обстріляли Херсонську ОВА. Обійшлося без постраждалих, однак пошкоджено два поверхи будівлі.

Це вже не вперше російські окупаційні війська цілеспрямовано атакують будівлі обласних адміністрацій. 29 березня вони здійснили ракетний удар по Миколаївській ОВА і залишили в будівлі гігантську діру з 1 по 9 поверхи.

Тоді загинули 20 людей, завали рятувальники розбирали декілька днів поспіль.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *