ОСТАННІ НОВИНИ

Через брак місця у Мелітополі трупи та поранених рашистів звозять до Криму, – Генштаб

Наталя Дуляба

|

Російські окупаційні війська продовжують нести втрати в Україні. Через брак місць у лікарнях і моргах Мелітополя загиблих змушені везти до Криму. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу за 15 грудня.

Так, медзаклади й морги у Мелітополі вже переповнені. Не маючи більше місця, окупанти везуть трупи своїх військових до Криму. Туди ж транспортують й поранених.

«Для поповнення втрат окупанти змушені доукомплектовувати командну ланку оперативно-тактичного рівня офіцерами-пенсіонерами, звільненими в запас, та навіть офіцерами у відставці. Їх направляють у район ведення бойових дій», – йдеться у повідомленні.

Водночас у Генштабі розповіли про результати удару ЗСУ 13 грудня по рашистах в районах Токмака, Пологів та Бердянська Запорізької області.

Підтверджено знищення двох складів боєприпасів, двох артилерійських систем із боєкомплектом, а також шість одиниць військової техніки різного типу. Понад 200 російських військовослужбовців дістали поранення.

Нагадаємо, за офіційними даними Генштабу ЗСУ у війні проти України Росія втратила вже понад 96 тисяч солдат вбитими. Кількість поранених у рази більша.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *