ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні деокупували 1888 населених пунктів

Ольга Денисяка

|

Станом на 7 грудня українські захисники звільнити від російської окупації вже 1888 населених пунктів. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у зверненні до Robert F. Kennedy Human Rights Foundation.

«1888 населених пунктів нам вже вдалося звільнити від окупації. Але ще майже стільки ж українських міст і сіл залишаються в окупації. А це означає, що зараз на полі бою в Україні вирішується доля мільйонів людей. Мільйонів, які можуть бути врятовані», – заявив Зеленський. 

Президентинкголосив, що «ми не маємо права полишити жодну нашу людину в російській окупації! І в російських фільтраційних таборах, де вже зникли безвісти тисячі. І на російській території, куди були силою депортовані сотні тисяч українців…Ми можемо їх звільнити».

Нагадаємо, станом на початку жовтня від російських окупантів завльнили 1534 населені пункти в Україні. А на початку серпня деокупованими були 1054 населені пункти.

Президент Володимир Зеленський заявив, що війна, яку розпочала Росія, завершиться лише після повної деокупації території України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *