ОСТАННІ НОВИНИ

На Запоріжжі росіяни поранили маленьку дитину

Анастасія Диняк

|

Станом на ранок вівторка, 6 грудня, російські військові вбили 443 дитини в Україні, ще щонайменше 853 – зазнали поранень. Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

Правоохоронці відзначають, що ці дані не є остаточними, оскільки триває робота з їх встановлення жертв в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях.

Найбільше постраждало дітей у Донецькій – 424, Харківській – 267, Київській – 117, Миколаївській – 77, Чернігівській – 68, Луганській – 65, Херсонській – 64, Запорізькій – 77, Дніпропетровській – 33.

5 грудня внаслідок ракетного обстрілу ворогом села Новософіївка Запорізької області отримала поранення дівчинка віком 1рік і 8 місяців.

За даними правоохоронців, щонайменше 2 719 закладів освіти пошкоджено внаслідок щоденних бомбардувань та обстрілів українських міст і сіл збройними силами РФ. При цьому 332 з них зруйновані повністю.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *