ОСТАННІ НОВИНИ

У Рудках мікроавтобус насмерть збив пішохода

Наталя Дуляба

|

У Рудках 67-річна місцева мешканка загинула внаслідок наїзду мікроавтобуса. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія сталась у четвер ввечері, 1 грудня, орієнтовно о 18:40 год. на вул. Валовій у місті Рудки Самбірського району. Тут 24-річний мешканець Львівського району, їдучи за кермом мікроавтобуса Volkswagen Transporter збив пішохода.

Потерпілою виявилась 67-річна рудківчанка. Жінка від отриманих травм загинула на місці автопригоди.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення Правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років тюрми із трирічним позбавленням водійських прав або без такого.

Правоохоронці наголошують: через знеструмлення, спричинені ракетними обстрілами РФ, на дорогах побільшало ДТП за участю пішоходів. Лише за добу у Львові під колеса авто потрапили три людини.

Відтак у темну пору доби, коли на вулиці є обмаль освітлення, обов’язково використовуйте світловідбивні елементи! Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху і переходьте дорогу лише у спеціально відведених місцях!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *