ОСТАННІ НОВИНИ

Кількість жертв російського удару по Вишгороду зросла до семи, – поліція

Наталя Дуляба

|

Внаслідок ракетного атаки по Вишгороду 23 листопада загинула ще одна людина. Таким чином загалом кількість жертв зросла до семи осіб. Про це повідомив очільник Нацполіції Київщини Андрій Нєбитов у своєму Telegram.

«Сьогодні (27 листопада, – ред.) вранці померла ще одна жінка, тому загалом ми маємо 7 загиблих людей від цього страшного злочину. Також окремо є 35 потерпілих, в тому числі 6 дітей. Найменшій дівчинці 5 років», – сказав він в ефірі національного телемарафону.

Андрій Нєбитов розповів, що за попередніми даними, у Вишгород прилетіла російська ракета Х-101. Вона влучила біля багатоповерхівки, пошкодила чотири будівлі, школу і дитячий майданчик. Жодного військового об’єкта поблизу не було.

«В радіусі 3 км не було жодного об’єкта, навіть енергетичного, який би становив для них (російських військ, – ред.) інтерес. За результатами проведення експертиз слідчі зможуть дати відповідь, чи руйнування житлового будинку було свідомим, чи ракета прилетіла тільки тому, що вона не є такою точною», – відзначив Нєбитов.

Нагадаємо, під час масованої атаки 23 листопада одна з російських ракет влучила у багатоповерховий житловий будинок у Вишгороді, що біля Києва. Спочатку було відомо про чотирьох загиблих, більше 20 поранених.

Згодом кількість загиблих виросла до шести, поранених – до 30.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *