ОСТАННІ НОВИНИ

Львів відновлює очне навчання після ракетної атаки

Наталя Дуляба

|

У четвер, 17 листопада, усі школярі у Львові повертаються за парти після вимушеної перерви, спричиненої ракетною атакою РФ. Про це повідомив міський голова Андрій Садовий під час брифінгу.

«Маю одну новину, яка не сподобається дітям: завтра школярі повертаються за парти… Потрібно використовувати кожен день для навчання. Онлайн – це добре, але очне навчання дає кращі результати. Дорогі діти, люблю вас, шаную, але завтра до школи», – сказав мер.

Зауважимо, що сьогодні, 16 листопада, на наступний день після масованої ракетної атаки Росії, школи і дитсадки у Львові працювали у черговому режимі, тому батьки, які не мали з ким залишити своїх дітей, все-таки могли їх привести.

Нагадаємо, 15 листопада російські війська завдали найбільш масований удар по енергетичній інфраструктурі України з початку повномасштабного вторгнення. За уточненими даними Повітряних Сил, РФ випустила 96 ракет, 75 із яких збила ППО. Також окупанти застосували ударні дрони, в тому числі іранського виробництва.

Ворог переважно атакував об’єкти енергетичної інфраструктури України, хоча збули також і влучання в житлові будинки у Києві. Близько 10 мільйонів абонентів залишились без світла, виникли значні проблеми з водопостачанням та мобільним зв’язком.

На Львівщині шість російських ракет влучили у три енергетичні об’єкти. Їхні пошкодження є критичні, тому одночасно мати світло можуть лише 30% усіх абонентів області.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *