На Херсонщині окупанти вбили подружжя фермерів

Наталя Дуляба

|

На звільненій Херсонщині правоохоронці виявили ще дві могили із вбитими цивільними – подружжям місцевих фермерів. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі генпрокурора України.

Йдеться про випадок, який стався цьогоріч у серпні під час окупації смт Архангельське, що на околиці Херсонської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, тут військовослужбовці Збройних Сил РФ вбили місцеве подружжя фермерів у їхньому власному погребі.

Після деокупації правоохоронці почали документувати факти військових злочинів росіян. Під час слідчо-оперативних заходів вони й виявили місця захоронення фермерів. Тіла чоловіка й жінки ексгумували, при поверхневому огляді встановлено ушкодження черепів.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.438 (порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством) ККУ. Наразі триває слідство, тіла скерували для проведення судово-медичної експертизи.

Нагадаємо, на деокупованій Херсонщині правоохоронці вже виявили тіла вбитих цивільних. У Бериславському районі знайшли тіла трьох людей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *