ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ вдарили по штабу рф на Херсонщині

Ольга Денисяка

|

Збройні сили України вдарили по штабу російських військ в селищі Червоний Маяк на Херсонщині і знищили там щонайменше 50 окупантів. Про це йдеться в Телеграмі Страткому.

У Страткомі розповіли основні деталі про удару ЗСУ по штабу рф в селищі Червоний Маяк.  З-під руїн штабу витягнули близько півсотні загиблих . Станом на вечір 9 листопада було відомо про щонайменше 50 загиблих окупантів.

«Вцілілу техніку, яка стояла біля штабу, відтягнули, але не дуже далеко. Так що в окупантів є два варіанти, або чекати на друге відділення файєршоу, або якнайшвидше виконувати наказ суровікіна на «маневр військ», – йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, міністр оборони Росії Сергій Шойгу наказав російським військам відступити з правого берега Херсонської області, тобто залишати Херсон.

В Офісі президента заявили, що Україна не бачить ознак відступу Росії без бою, незважне бачитьаючи на заяву Міноборони РФ. Водночас голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич закликав не розголошувати інформацію про дії Сил оборони України та наголосив, що варто довіряти офіційним джерелам інформації.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *