ОСТАННІ НОВИНИ

Відведення військ РФ з Херсона – ще одна перемога України, – генсек НАТО

Анастасія Диняк

|

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що відведення Росією своїх військ з Херсона стане ще однією перемогою України. Про це пише Європейська правда.

Так, Столтенберг наголосив, що українські військові довели здатність відтісняти російських окупантів та звільняти свої території.

«Ми взяли до уваги оголошення Росії про відступ з Херсону. Ми повинні подивитися, як буде розвиватися ситуація на місці найближчими днями. Але що очевидно – Росія перебуває під важким тиском. Якщо вони залишать Херсон – це буде ще одна перемога України», – зазначив генсек Альянсу.

Нагадаємо, міністр оборони Росії Сергій Шойгу наказав російським військам відступити з правого берега Херсонської області, тобто залишати Херсон.

В Офісі президента заявили, що Україна не бачить ознак відступу Росії без бою, незважне бачитьаючи на заяву Міноборони РФ. Водночас голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич закликав не розголошувати інформацію про дії Сил оборони України та наголосив, що варто довіряти офіційним джерелам інформації.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *