ОСТАННІ НОВИНИ

Через російські обстріли Україна вводить екстрені вимкнення світла

Наталя Дуляба

|

Через масовані обстріли критичної інфраструктури, які здійснила Росія вранці 31 жовтня, в Україні змушені вводити екстрені вимкнення світла. Про це повідомив заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко у Telegram.

«Через масовані обстріли критичної інфраструктури вводяться екстрені відключення електроенергії! Російські терористи вчергове нанесли масований удар по об’єктах енергосистеми низки областей України. Частину ракет вдалося збити ППО, частина ж влучила в ціль. Служби працюють над ліквідацією наслідків», – написав він.

Кирило Тимошенко не уточнив, чи світло вимикатимуть чергово по регіонах, чи ні. Не виключено, що без електрики тимчасово можуть залишитись всі області.

Нагадаємо, вранці 31 жовтня російські окупаційні війська знову здійснили масовану ракетну атаку по енергетичних об’єктах України. ППО працювала в різних областях. Наразі відомо влучання у Харкові, Києві та на Черкащині, почалися перебої з електрикою та водопостачанням.

Ракети, які летіли на Львівщину, вдалося збити бійцям протиповітряної оборони. Загалом тривога в області тривала майже три години.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *