ОСТАННІ НОВИНИ

Над Львівщиною збили російські ракети. Оновлено

Наталя Дуляба

|

В понеділок вранці, 31 жовтня, під час масованої російської атаки по Україні над Львівщиною збили ракети. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Facebook.

Деталей про ракетний обстріл Львівщини наразі є небагато. Відомо, що бійці протиповітряної оборони збити ворожі ракети, якими окупанти цілились по об’єктах.

«Над Львівщиною збили ракети ворога. Деталі згодом. Залишайтесь в укриттях», – написав Максим Козицький.

Згодом Повітряне командування «Захід» сповістило, що з Каспійського напрямку по Україні працювали ворожі бомбардувальники, які випускали ракети Х-101/Х-555. У західних регіонах ППО збила 5 російських крилатих ракет.

«До бойової роботи по крилатих ракетах задіяно авіацію, зенітні ракетні війська, а також мобільні вогневі групи з’єднання», – відзначили військові.

Міський голова Львова Андрій Садовий теж закликав не виходити з укриттів до завершення повітряної тривоги і відзначив майстерну роботу ППО.

«Сили ППО, які при такій туманній погоді збивають ракети, без перебільшення титани. Друзі, залишайтесь у безпечному місці до завершення повітряної тривоги! Ворог біситься, бо знає, що нас не перемогти», – підкреслив мер.

Зазначимо, повітряну тривогу у Львівській області оголосили о 07:23 год. Вона триває вже третю годину.

Вранці 31 жовтня російські окупаційні війська знову здійснили масовану ракетну атаку по енергетичних об’єктах України. ППО працює в різних областях. Наразі відомо влучання у Харкові, Києві та на Черкащині, почалися перебої з електрикою та водопостачанням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *