ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові через знеструмлення зафіксували 41 застрягання людей у ліфтах

Андрій Котенський

|

У Львові 25 жовтня через знеструмлення зафіксували 41 застрягання у ліфтах. На порятунок усіх людей із ліфтового полону знадобилась одна година часу. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Через відключення електроенергії вчора у Львові було зафіксовано 41 застрягання у ліфтах. Половину людей вдалось визволити впродовж 30 хв, решту – до години часу.

Як наголосив директор підприємства «Львівсвітло» Руслан Милятин, найбільше звернень надійшло з Шевченківського і Залізничного районів.

«Зважаючи на нещодавні події, коли ворожі ракети знищили електричні підстанції, які забезпечували електрикою наше місто, і було багато застрягань у ліфтах, на базі нашого ЛКП сформовано 10 аварійних бригад: по дві бригади у Франківському, Залізничному, Шевченківському і Личаківському районах, та по одній у Галицькому і Сихівському. Утворені бригади допомагають ліквідовувати різні аварійні ситуації, зокрема визволяти людей, які застрягли у ліфті. Вчора у Львові відбулося багато аварійних відключень електроенергії. Відтак по місту зафіксовано 41 застрягання. Завдяки оперативній роботі наших бригад 26 звернень було закрито до пів години, а решта 15 – протягом години часу», – розповів Руслан Миляник, директор ЛКП «Львівсвітло».

Раніше «Львівобленерго» оприлюднило попередній графік віялових відключеннь світла.

У Львові через знеструмлення закликають перевірити ліфти.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *