ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина оговтується від російської атаки. Оголошено відбій повітряної тривоги

Андрій Котенський

|

На Львівщині о 12.50 оголосили про відбій ранкової повітряної тривоги. Рятувальники приступили до відновлення пошкоджень енергетичної інфраструктури, що були завдані ракетними авіаударами рашистів.

Як відомо, у вівторок, 11 жовтня, о 08:53 год, у Львові та області почали лунати сирени повітряної тривоги.

По Львівщині влучили щонайменше три ракети. Внаслідок авіаударів частина області була знеструмлена. Рятувальники приступили до відновлювальних робіт. Також є перебої у роботі Інтернету та телефонного зв’язку.

Нагадаємо, що сигнал «Повітряна тривога» означає, що потрібно виконати такі дії:

Якщо ви вдома, вимкніть світло та газ, візьміть документи, необхідні ліки, трохи харчів та води і перейдіть у найближче укриття.

Повідомте про тривогу сусідів та осіб з інвалідністю. Допоможіть їм перейти в укриття.

Залишайтеся в укритті до повідомлення про відбій повітряної тривоги! Не виходьте, доки не буде дано команди відбій повітряної тривоги!

Якщо ж ви вимушені залишитися у квартирі, то варто ховатися у приміщеннях із глухими стінами.

Нагадаємо, що 10 жовтня рашисти атакували Львівщину 15 ракетами, частину з яких вдалося збити. Через авіаудар по Львову 90% міста залишилось без електроенергії. Електротранспорт також не курсує. Вуличне освітлення Львова не встигли відновили. Відтак жителів Львівщини закликали обмежити використання світла

Через знеструмлення Львова повітряну тривогу сповіщатимуть авто із гучномовцями.

Водночас львів’ян закликають не запасатися хлібом, бо пекарні відновлюють роботу, проте у «Львівводоканалі» порадили запастися водою та опублікували 13 локацій, де можна набрати питну воду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *