ОСТАННІ НОВИНИ

Жителів Львівщини просять обмежити використання світла

Андрій Котенський

|

Через ранковий ракетний удар рашистів на Львівщині тривають перебої з мобільним зв’язком, а частина населених пунктів залишаються без електропостачання. Про це уточнив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Фахівці Львівобленерго працюють над тим, щоб максимально швидко відновити живлення. Але відновлення може тривати і понад 24 години. Зважаючи на це просимо жителів тих населених пунктів, в яких є електрика, використовувати її лише за нагальної потреби», – повідомив він.

Людей закликають максимально зменшити споживання електроенергії з 17:00 до 23:00 – це допоможе пройти критичні навантаження на енергосистему.

«Намагайтесь не використовувати електрообігрівачів, бойлерів, посудомийних машин, мікрохвильовок – вони належать до найбільш енерговитратних приладів.

Як відомо, рашисти, випустили по Львівщині щонайменше 15 ракет. Через ракетну атаку по Львову сьогодні 90% міста залишилось без електроенергії. Електротранспорт не курсує. Вуличне освітлення Львова також не відновили.

Львів’ян закликають не запасатися хлібом, бо пекарні відновлюють роботу. Водночас городян закликають запастися водою та опублікували 13 локацій, де можна набрати питну воду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *