ОСТАННІ НОВИНИ

Львову повертають світло. Мобільний зв'язок досі із перебоями

Андрій Котенський

|

Орієнтовно 40% електропостачання у місті вже відновлено. Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

«Вже відновлено 30-40% електропостачання у місті. Від нього напряму залежить і водопостачання. Зокрема, у Шевченківському районі ми очікуємо, що подачу холодної і гарячої води відновлять на 100%. Решта районів міста живляться іншими підстанціями, тому частина з них працює на дизель-генераторах. Станом на зараз близько 65% міста вже отримує воду», – розповів Андрій Москаленко.

Також він додав, що до кінця дня планують завершити відновлення живлення для операторів мобільного зв’язку.

«Мобільний зв’язок працює з перебоями, тому що мобільні оператори теж використовують дизель-генератори для свого функціонування. Ми очікуємо, що до кінця дня відновлять ключові підстанції, з яких прямує живлення для забезпечення мобільного зв’язку», – додав Андрій Москаленко.

Він також наголосив на тому, що станом на зараз у місті працює близько 7% світлофорів та подякував працівникам поліції та Львівавтодору, які впродовж дня допомагали регулювати рух на складних перехрестях міста.

Як відомо, рашисти, випустили по Львівщині 15 ракет. Через ракетну атаку по Львову сьогодні 90% міста залишилось без електроенергії. Електротранспорт не курсує. Вуличне освітлення Львова також не відновили. Жителів Львівщини просять обмежити використання світла

Львів’ян закликають не запасатися хлібом, бо пекарні відновлюють роботу. Водночас городян закликають запастися водою та опублікували 13 локацій, де можна набрати питну воду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *